tuinonderhoud

Waar een flamingo zich thuis zou voelen

Complete realisatie: van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Onze dagelijkse bezigheden bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Heeft u een fantastisch idee in uw hoofd voor uw tuin of kan dat treurige grasveldje wel een opkikker gebruiken? Wij maken er graag iets moois van!

De hovenier realiseert uw tuinideeën

tuinontwerp

Tuinadvies en tuinontwerp

Tuinontwerp
Welke tuin past bij u? Dat weet u zelf het beste. Waarschijnlijk heeft u al een idee in uw hoofd en zoekt u de geschikte hovenier voor de uitwerking. Die heeft u nu gevonden: Rhebergen.

 

Tuinadvies
Heeft u tuinadvies nodig over onder meer vijvers, tuinbestrating, boomverzorging of sierbestrating? Profiteer van onze expertise. Wij vertellen u graag meer.

mediterrane tuin

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinaanleg
Het geweldige idee dat nu nog alleen in uw hoofd bestaat vertalen wij naar uw perfecte tuin. Daarbij ligt bij ons de focus op kwaliteit. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en de materiaalkeuze zoals goede grond, mooi houtwerk en gezonde planten. Uw tuin wordt zo aangelegd dat u er nog jarenlang van geniet.

 

Tuinonderhoud
Bij de aankoop van uw huis was de tuin een groot pluspunt. Inmiddels weet u dat u de tijd er niet voor heeft om de bloemen en planten de aandacht te geven die ze nodig hebben. Geen paniek. De hoveniers van Rhebergen nemen u het onderhoud van uw tuin graag uit handen.

Sierbestrating

Het gebruik van sierbestrating is een mooie manier om de stijl van uw interieur door te voeren in uw tuin. Basic en strak? Of juist een tuin met sierlijke tegels en kronkelpaadjes? Wij hebben altijd een steensoort die bij uw idee past.

Voordat we gaan bestraten zorgen we altijd voor de juiste ondergrond zodat er geen verzakkingen ontstaan.

tropische tuin